Wellness Massages

Deelmassages
Duur: 30 of 45 minuten:
- elke combinatie is mogelijk

Algehele lichaamsmassage
Duur: 60, 75 of 90 minuten
De ontspanningsmassage is een lichaamsmassage op de huid, waarbij etherische olie (amandel, eucalyptus, lavendel, seizoensgebonden, etc.) wordt gebruikt, en dient om gespannen en verharde spieren soepel te maken. Deze massage spreekt diverse spiergroepen in het gehele lichaam aan. Het effect is vaak snel te voelen. Huid en spieren voelen weer soepel en ontspannen.
De doorbloeding van het weefsels wordt gestimuleerd, spieren worden soepel gemaakt en afvalstoffen worden (sneller) afgevoerd. Het werkt positief op de kapsels, de banden en de bloedvaten. Het verhoogt het concentratievermogen en bestrijdt (spier)pijn.
Een ontspanningsmassage zorgt voor een geestelijk en lichamelijk ontspanning.
Het tempo en de kracht waarmee ik masseer wordt aangepast aan de wens van de klant.

Voetreflexmassage
Duur: 30, 45 of 60 minuten
Voetreflexmassage is een zeer ontspannende en effectieve massage. Met Voetreflexmassage behandel ik via je voeten jou als mens in geheel. De blokkades in je lichaam worden opgeruimd en de energiestroming wordt weer op gang gebracht. Een goede Voetreflexmassage kan hetzelfde effect hebben als een algehele lichaamsmassage! Door de juiste punten onder je voeten te stimuleren, krijgt je hele lichaam een energieboost. 
Een Voetreflexmassage kan goed helpen bij langdurige stress, darmproblemen, hoofdpijn/migraine, verstoring van de hormoonhuishouding en psychische en emotionele problemen.

Hotstonemassage
Duur: 45 of 75 minuten
Hotstone massage is precies wat de naam zegt: masseren met zeer warme stenen, een eeuwenoud ritueel als basis voor ontspannen en onthaasten in deze moderne tijd.
Er wordt met de stenen èn met de handen gemasseerd. Warmte door zeer warme basaltstenen zorgt voor extra diepte in de massage. Warmte kan als effect hebben: ontspanning, rust, kalmte. Het helpt blokkades te openen in spieren, activeert de bloedsomloop en het lymfesysteem. De stofwisseling wordt gestimuleerd. 
De massagebehandeling heeft door de toevoeging van warmte een diepgaande werking op lichaam en geest. 
Deze vorm van massage is uitermate geschikt voor mensen met fibromyalgie (weke-delen reuma), acute- en chronische spierproblemen, en is vooral geschikt voor mensen met spier- en gewrichtspijnen, rug- en/of nekpijn, hoofdpijn, slechte doorbloeding, burn-out of algehele moeheid, maar natuurlijk ook voor mensen die gewoon eens lekker willen relaxen.

Wat bereikt u met een hotstonemassage:
- een positief zelfherstel van het lichaam
- het afvoeren van afvalstoffen
- het ontgiften van het lichaam
- het stimuleren van de organen
- het in balans brengen van het lichaam

Zwangerschapsmassage
Duur: 30 of 45 minuten
Nu je lichaam aan het veranderen is en je waarschijnlijk hier en daar wat pijntjes begint te voelen in deze zwangerschapsmaanden is het misschien goed en lekker om je zelf te verwennen met een heerlijke ontspannende massage. Dit kan liggend op je zij op de massagetafel, lekker ondersteund door kussens of zittend op een stoel. Middels hele rustige strijkingen, op je rug, benen en buik (als je dat wilt), zorg ik dat je helemaal tot je zelf komt en overspoelt wordt door rust en ontspanning!!! Als afsluiting masseer ik je handen. Klinkt goed toch!?

Ik masseer niet bij:

koorts, griep;
besmettelijke ziektes;  
steenpuisten;
trombose en aderontstekingen;  
rugpijn, als de pijn uitstraalt in de armen of benen (hernia);  
besmettelijke huidziektes;  
hartaandoeningen (in overleg met arts);  
hoge bloeddruk (in overleg met arts
lage bloeddruk (in overleg met arts);
bij een hoge bloeddruk geven wij géén hotstone massages