Lomi Lomi PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Tuesday, 02 June 2020 09:59

Lomi Lomi Massage

 

Aloha!

Lomi lomi is een overheerlijke en super relaxte massage afkomstig uit Hawaii. De Lomi Lomi massage haalt spanningen weg en stimuleert de spieren, zintuigen, organen, bloedsomloop, zenuwstelsel en de energiestromingen in het lichaam. Het geeft een diepe ontspanning.

De massage wordt gegeven met de handen, zachte gedeelte van de onderarmen en ellebogen die in een vloeiende en ritmische beweging als een dans over het lichaam bewegen. Verschillende delen van het lichaam kunnen tegelijkertijd gemasseerd worden. Het lijkt dan ook alsof er gemasseerd wordt met meer dan 2 armen of handen.

Ik gebruik Lomi Lomi alleen op de rug; op de rug en armen of over de gehele achterzijde van het lichaam. Zo kan ik bijvoorbeeld met masserende bewegingen van de linker hiel over de benen en zijkant bil via de rug en armen bij het rechter been en hiel terecht komen.

Tijdens een Lomi Lomi massage waan je je echt even op een bounty eiland.

 

Reacties van een aantal klanten van mij na het ontvangen van een Lomi Lomi massage:

“Eén grote bonk van zachte omarming. Een zachte massa overal tegelijk.”

"Lomi Lomi is een hele andere unieke ervaring en gevoel. Zeer prettig, andere drukpunten dan bij de ‘normale’ massage. Zeker een aanrader om eens uit te proberen of als afwisseling. Het fijne is dat je bepaalde lichaamsdelen kan laten masseren maar ook heel lekker de hele achterzijde van je lichaam."

“Met zo veel liefde gegeven. Dat voel je echt!”

“Ik kan iedereen een Lomi Lomi massage aanbevelen. Door gebruik van de onderarmen zijn het hele rustige massagebewegingen waar je heerlijk bij kan relaxen. Soms zelfs zo relaxed dat je bijna in slaap valt. Na zo’n massage kun je de hele wereld weer aan.”


Mahalo (Dank je wel)!

Last Updated on Thursday, 11 June 2020 13:03