Wellness Massages

Deelmassages
Duur: 30, 45 of 60 minuten: - elke combinatie is mogelijk.

Algehele lichaamsmassage
Duur: 75 of 90 minuten
De ontspanningsmassage is een lichaamsmassage op de huid, waarbij etherische olie (amandel, eucalyptus, lavendel, seizoensgebonden, etc.) wordt gebruikt, en dient om gespannen en verharde spieren soepel te maken. Deze massage spreekt diverse spiergroepen in het gehele lichaam aan. Het effect is vaak snel te voelen. Huid en spieren voelen weer soepel en ontspannen.
De doorbloeding van het weefsels wordt gestimuleerd, spieren worden soepel gemaakt en afvalstoffen worden (sneller) afgevoerd. Het werkt positief op de kapsels, de banden en de bloedvaten. Het verhoogt het concentratievermogen en bestrijdt (spier)pijn.
Een ontspanningsmassage zorgt voor een geestelijk en lichamelijk ontspanning.
Een massage helpt heel goed tegen: hoofdpijn, stress, nek- en schouder klachten, spanning in de benen, slecht slapen, vermoeide voeten, rug- en herniaklachten, etc.
Het tempo en de kracht waarmee ik masseer wordt aangepast aan de wens van de klant.

Voetreflexmassage
Duur: 30, 45 of 60 minuten
Voetreflexmassage is een zeer ontspannende en effectieve massage. Met Voetreflexmassage behandel ik via je voeten jou als mens in geheel. De blokkades in je lichaam worden opgeruimd en de energiestroming wordt weer op gang gebracht. Een goede Voetreflexmassage kan hetzelfde effect hebben als een algehele lichaamsmassage! Door de juiste punten onder je voeten te stimuleren, krijgt je hele lichaam een energie boost. 
Een Voetreflexmassage kan goed helpen bij langdurige stress, darmproblemen, hoofdpijn/migraine, verstoring van de hormoonhuishouding en psychische en emotionele problemen.


Zwangerschapsmassage

Duur: 30 of 45 minuten

Nu je lichaam aan het veranderen is en je waarschijnlijk hier en daar wat pijntjes begint te voelen in deze zwangerschapsmaanden is het misschien goed en lekker om je zelf te verwennen met een heerlijke ontspannende massage. 
Dit kan liggend op je zij op de massagetafel, lekker ondersteund door kussens of zittend op een stoel. Middels hele rustige strijkingen, op je rug, benen en buik (als je dat wilt), zorg ik dat je helemaal tot je zelf komt en overspoelt wordt door rust en ontspanning!!! Als afsluiting masseer ik je handen. Klinkt goed toch!?

Ik masseer niet bij:

koorts, griep;
besmettelijke ziektes;  
steenpuisten;
trombose en aderontstekingen;
besmettelijke huidziektes;  
hartaandoeningen (in overleg met arts);  
hoge bloeddruk (in overleg met arts
lage bloeddruk (in overleg met arts);