Stoel Massage

Stoelmassage is een combinatie van volle handknedingen, drukpunten en technieken uit de klassieke massage die met de hand, handpalmen, vingers en duimen toegepast worden op de rug, nek, schouders, armen, polsen en handen. Hierdoor worden blokkades opgeheven en zwakke plekken worden versterkt. Door stress en/of bijvoorbeeld een slechte werkhouding ontstaan er allerlei blokkades die kunnen leiden tot lichamelijke klachten zoals stijve en pijnlijke spieren en hoofdpijn. Het lichaam komt door de stoelmassage weer goed in balans. U neemt plaats op een speciale ergonomische stoel en de kleding kan worden aangehouden.

Stoelmassage is effectief en werkt preventief en ontspannend. Het vermindert onder andere stress en vermoeidheid en kan de werksfeer en prestaties verbeteren. Daarnaast bevordert het de energiedoorstroming en versoepelt het de spieren en gewrichten. Stoelmassage is niet bedoeld ter behandeling van medische klachten maar vermindert en voorkomt klachten zoals CANS (RSI) en symptomen van stress.

Vooral voor bedrijven, op beurzen of op (sport)evenementen is de stoelmassage een goede uitkomst. Maar ook op verjaardagen, feestjes of partijen!!!
De stoelmassage duurt 15 à 20 minuten.

Na een stoelmassage behandeling zult u merken dat uw energie level is gestegen en u zich fitter en ontspannen voelt.

Effecten van een stoelmassage:

* ontspanning van het hele lichaam
* betere bloedcirculatie in de spieren en gewrichten
* beter functioneren van de organen
* het vroegtijdig signaleren van (werkgerelateerde) klachten
* toename concentratievermogen
* stimulans voor een bewuste levensstijl

(Stoelmassage kan niet bij: koorts, ontstekingen, wondjes, blauwe en/of gekneusde plekken, acute infecties)

Tip voor bedrijven:
De kosten van stoelmassages zijn aftrekbaar als bedrijfskosten en vallen niet onder de loonbelasting als aan bepaalde voorwaarden is voldaan.

Een stoelmassage is onder de volgende voorwaarden een vrije verstrekking:
# u hebt als werkgever een arboplan
# de stoelmassage maakt in redelijkheid uit van dat arboplan
# de stoelmassage vindt tijdens werktijd plaats
# de werknemer is geen eigen bijdrage verschuldigd
# er is geen sprake van een aanmerkelijke privébesparing voor de werknemer.
(Bron: belastingdienst.nl)


Voor meer informatie, een offerte of afspraak kunt u mij bellen op 06 - 22502315 of mailen naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it